Verslag Eindzomerrit 2017
 
Ondanks slechte weersvoorspelling toch een gezellige Eindzomerrit!

De weersvoorspellingen waren slecht, zeer slecht. Toch was op zondag 10 september best aardig weer! Dat resulteerde weer in een mooie opkomst, ongeveer 27 voertuigen waren ingeschreven. Onder het genot van een bak koffie werd er bij de Nachtegaal al gezellig bijgepraat.

Toch was het een slechte dag voor uitzetter Ad, die door buikgriep geveld was (hij is naar verluid weer fit!). Gelukkig wisten andere vrijwilligers het evenement in goede banen te leiden. Ad had een mooie rit uitgezet en bij de Spoordonkse Molen was het een drukte voor de lunch.

Een mooie afsluiter van de ritten van HW&VC van dit jaar. Op naar de najaarsactiviteiten! Zien we u op de filmavond?

klik hier voor het fotoalbum
 
VERSLAG EINDZOMERRIT HW&VC 2016
lees meer...
 
Verslag Eindzomerrit 2015 13 september
  
Zondag 13 september stond onze eindzomerrit weer gepland.Ondanks de slechte vooruitzichten waren de weergoden ons gunstig gezind.

Op de dag zelf stond er rond 10 uur al een dertigtal brommers opgesteld voor de Nachtegaal in Schijndel, waar de koffie klaar stond. Ook meldden zich enkele motorrijders en een tiental auto’s.

Zoals gewoonlijk werd er druk gekletst en werden elkaars oldtimers bewonderd. Zelfs de nieuwprijs van een Zundapp in 1978 kwam ter sprake. Die prijs bleek omgerekend naar euro’s nog steeds actueel.

Toen de meesten hun tweede bak koffie op hadden werd het tijd om te vertrekken en werd de Nachtegaal in tweetaktdampen gehuld. Onze voorzitter Rien Schuurmans had zich opgeworpen als voorrijder voor de brommers, waarvan door menigeen dankbaar gebruik werd gemaakt.

De rit verliep voorspoedig zonder pechgevallen enkel een Kreidler met een slappe achterband moest gerepatrieerd worden. We reden door het Brabantse land naar de Kempen, waar in Vessem en Wintelre pauzeplaatsen werden gevonden om vervolgens weer zoetjesaan via Oirschot richting Schijndel te rijden.

Toen de meesten weer bij de Nachtegaal teruggekeerd waren werd er nog even gezellig nagekaart op het terras.
Vele rijders waren enthousiast over deze mooie rit. Daar doen we het toch voor.

Clublid Remco van Eck heeft deze rit in een mooie fotosessie vastgelegd, waarvoor hartelijk dank.

Ad en Adri


Klik hier voor het fotoalbum
 
Verslag Eindzomerrit 2014
 
lees meer...
 
Verslag Eindzomerrit 2013
 
lees meer...
 
Zomerrit HW&VC 2012
  
lees meer...
 
Verslag Zomerrit 2011
lees meer...