Zondag 9 juli: Lentemuseumrit
 
Wat een prachtig weer op de lentemuseumrit! Zie onderstaande link voor de foto's.

klik hier voor het fotoalbum
 
Lenterit 2016
 
HW&VC Midden-Brabant organiseerde op zondag 10 juli de lentemuseumrit.

Deze rit startte dit jaar wederom op een prachtige locatie, te weten de Eerdse Molen. Het weer was goed, net als de opkomst.

Wederom een gezellige geslaagde dag!Klik hier voor het fotoalbum
 
Verslag Lenterit 2015
Op zondag 12 juli is de 2e rit van HW&VC van 2015 gereden, de lenterit. De start was weer bij de Eerdse Molen. Een prachtig plekje Brabant als je het mij vraagt.

Ondanks het slechte weer, wind en wat regen was er een mooie opkomst. Zelfs de tweewielers waren goed vertegenwoordigd! Rien kon het als voorrijder precies aan. Fijn, want zo had ik als reservevoorrijder mijn handen vrij om foto’s te maken. Dit betekent feitelijk dat ik eerst voor de groep uit rijdt om een mooi plekje langs de weg te zoeken om foto’s te maken. Daarna doorkruis ik het Brabantse land, al op mijn routerol turend om binnendoor een tweede mooie plek te vinden.

Harrie van Geffen had weer een zeer mooie route bedacht voor de deelnemers. Via landweggetjes waar velen van ons nog nooit geweest zijn slingerde de route in de richting van Stiphout.

De route leidde naar Vorstenbosch, naar het museum van Joop. Deze man heeft een adembenemende verzameling klassiek motoren. Persoonlijk heb ik een zwak voor primitieve vooroorlogse motorfietsen met leuke technische aardenarigheden. Hiervoor ben je Joop aan het goede adres!

Harrie bedankt voor de mooie rit, Joop bedankt voor de gastvrijheid!

Hans


Klik hier voor het fotoalbum
 

HW&VC [Historische Werk & Voertuigen Club] Midden-Brabant organiseert op zondag 9 juli de lentemuseumrit.

Deze rit start dit jaar wederom op een prachtige locatie, te weten de Eerdse Molen. De rit zelf staat open voor auto's, motoren en bromfietsen van 25 jaar of ouder en specials en voert door het mooie Brabantse land en eindigt na ongeveer 60 kilometer bij een klein museum. Dit museum staat uiteraard ook in het teken van oldtimers.
Hier is er de gelegenheid om een hapje en een drankje te bemachtigen.

U krijgt bij inschrijving een routebeschrijving maar de rit is niet bepijld. Voor de bromfietsers zijn er enkele makkelijk te herkennen voorrijders.

Inschrijving is mogelijk op 10 juli zelf vanaf 9.30 uur bij De Eerdse Molen, Zandvliet 11 in Eerde. De start is vanaf 11.00 uur.
De kosten voor deze rit bedragen EUR 5,00 per voertuig inclusief een kopje koffie. Clubleden betalen EUR 2,50.

Doordat de rit iets korter is dan in onze andere ritten heeft u meer tijd voor het museum. We hopen dat we u zo een mooie en vooral gezellige activiteit kunnen bieden.
 
Verslag Lentemuseumrit 2014
  
lees meer...
 
Verslag Lentemuseumrit 2013
  
lees meer...
 
Verslag Lentemuseumrit 2012
  
lees meer...
 
Verslag Lenterit 2011
lees meer...