Hemelvaartrit 2018
Wat hebben we genoten vandaag van de Hemelvaartrit!

De ochtend begon slecht met regen, het werd beter toen het om 10:00u droog werd, het werd nog beter met een mooie opkomst van oldtimers.

In totaal waren er 110 voertuigen ingeschreven deze dag, dit is een heel mooie opkomst gezien het weer! Bij de startlocatie bij sporthal de Dioscuren was het gezellig, veel bekende gezichten, elkaars voertuigen bewonderen en ook veel publiek. Bij de start om 11:00u was het druk op de parkeerplaats en ook op de trottoirs langs de route na de sporthal stonden liefhebbers te kijken naar de oltimers.

De route van in totaal 80km leidde via het landelijk gebied van Den Dungen, Berlicum, Heeswijk en Vorstenbosch langs de pauzeplaats, resort de Vrije Teugel in Uden. Na de pauzeplaats waren het wederom landelijke wegen en werd via Erp en Keldonk via de Vlagheide terug naar Schijndel gereden.

We hebben veel lachende gezichten gezien deze dag Deelnemers en vrijwilligers bedankt!

Klik hier voor fotoalbum 1


Klik hier voor fotoalbum 2

 
Hemelvaartrit 2017
Met prachtig weer, een mooie route en meer dan 200 deelnemers was de hemelvaartrit weer een groot succes. Dit leidde tot lachende gezichten bij zowel de deelnemers als de vrijwilligers.

Klik hier voor het fotoalbum
 
Verslag Hemelvaartit 5 mei 2016
  
lees meer...
 
hemelvaartrit 2015
 
lees meer...
 
Verslag Hemelvaartrit 2014
  
lees meer...
 
Verslag Hemelvaartrit 2013
  
lees meer...
 
Verslag Hemelvaartrit 2012
  
lees meer...
 
Hemelvaartrit 2011
lees meer...