VERSLAG EINDZOMERRIT HW&VC 2016
Op 18 september 2016 was het voor het eerst sinds weken weer wat frisjes en ook bewolkt. Tjeu en Frida twijfelden even om het inschrijven binnen te laten plaatsvinden ,maar besloten toch om het buiten te houden.

Al snel kwamen de eerste bromfietsen aangereden.
Deze Kreidlerrijders bleken afkomstig uit Lage Mierde en hadden er al een ritje van een uur opzitten. Tegen tienen stonden er een twintig bromfietsen voor ons bekende vertrekpunt “Cafe de Nachtegaal aan de Boxtelseweg in Schijndel

De auto’s lieten nog even op zich wachten maar druppelden wat later toch ook binnen. Zo verzamelden zich uiteindelijk een dertigtal bromfietsen ,waaronder een afvaardiging van bromfietsclub “Op ons gemekske” uit de omgeving van Helmond en ook een deelnemer uit Kudelstaart en één uit Zwammerdam. Verder waren er acht motorfietsen en een twintigtal auto’s.

Onder een zacht zonnetje werd een mooie rit gereden door ons Brabantse land en werd er op verschillende plekken in Nistelrode gepauzeerd en bijgekletst. Dit werd later in de middag, bij terugkomst voortgezet op het terras van de Nachtegaal , waar werd teruggekeken op een goed verlopen laatste rit van dit seizoen.

Ad en Adri


Voor de foto's zie onderstaande link.

Vrijwilligers en deelnemers wederom bedankt!

Klik hier voor het fotoalbum

Vorige pagina