Museumbezoek 6 maart 2015
Binnenkort is het weer tijd voor het jaarlijkse HW&VC Museumbezoek! Dit jaar op zondag 6 maart.

Waar gaan we heen?
Dit jaar gaan we naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Hier vindt u alle informatie over de historie van onze krijgsmacht. In dit museum van maar liefst 35.000 vierkante meter komt u in aanraking met persoonlijke, waargebeurde verhalen uit verschillende perioden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een uitgebreide en daadwerkelijk gebruikte collectie van de Nederlandse krijgsmacht. De collectie bevat pantservoertuigen, helikopters, gevechtsvliegtuigen en tanks tot uniformen, schilderijen, oude drukwerken en gebruiksvoorwerpen. Voor meer info zie: www.nmm.nl.

Hoe komen we daar?
We gaan met een bus van onze sponsor Fassbender. Op zondag 6 maart verzamelen we s'ochtends om 11:45uur bij de Nachtegaal, Boxtelseweg 15 te Schijndel. Na aankomst bij het museum zal het contactpersoon voor de entreekaartjes zorgen zodat we met de groep de het musea kunnen bezoeken. Vertrek bij museum 16.45 uur. We verwachten dat de bus rond 18:00u weer terug bij de Nachtegaal is.

Een hapje eten...
We vragen u om zelf voor een lunchpakket te zorgen. (Er is ook een Espressobar waar u een kop koffie enz. enz. kunt kopen.)
Bij terugkomst in Schijndel kunt u aanschuiven aan een buffet bij de Nachtegaal.
Houdt uw partner niet van museum bezoek maar wel van lekker en gezellig eten? Geen probleem, u of uw partner kan ook enkel deelnemen aan het buffet!

Wat kost dat?
Deelname aan het museumbezoek kost 15,- per persoon. Dit is de prijs voor busreis en entree van het museum.
Voor het buffet bij de Nachtegaal moeten we 20,- per persoon rekenen.
Heeft u een museumjaarkaart? Dan bedragen de kosten voor u slechts 5,-.(Busreis)
Dus busreis intree en eten bij de Nachtegaal samen voor 35 euro per persoon.
Consumpties komen voor uw eigen rekening.
Betalen dient vooraf, voor 2 maart, te gebeuren. Dit kan per bankoverschrijving naar rekeningnummer: IBAN Nr : NL30RABO0106934740 t.n.v. HWVC (Vergeet hierbij niet de naam van de deelnemer te vermelden).
U kunt ook contant betalen bij Ton Santegoeds, zie onderstaand zijn telefoonnummer.

Ik wil mee!
Opgeven kan via de knop inschrijven op onze website, door te reageren op deze email of door Ton Santegoeds te bellen op 06-22555041. Vermeldt altijd hoeveel personen deelnemen aan de busreis en hoeveel personen deelnemen aan het buffet.
Let op! Opgeven kan tot 2 maart! In verband met afspraken met de horeca moet ook voor deze datum het bedrag betaald zijn.Vorige pagina