Zomerrit HW&VC 2012
  
Vanaf 09.30 uur verzamelde de leden van HW&VC zich op het parkeerterrein bij De Boerenhofstede in Schijndel. Gezellig kletsen over alles wat met ons culturele erfgoed te maken heeft en vooral over alle negatieve berichten in de media over co2-uitstoot van onze auto’s en motoren.
In ieder geval viel op dat we met z’n allen deze uitspraken naast ons neerleggen en er een gezellige dag van gaan maken.
Na een kopje koffie vertrekken de brommers en motoren, en net na 11 uur vertrekken ook de auto’s voor een mooie tocht door het Brabantse land.
We rijden via Gemonde, Sint-Michielsgestel, Esch, Haaren en komen we door Oisterwijk (wat een villa’s staan hier). Inmiddels is de zon helaas achter de wolken verdwenen en is het toch een beetje fris als je met een open auto toert of op de motor/brommer zit.
We toeren door het Campina gebied, tussen de prachtige bossen door om uiteindelijk de bij de pauzeplaats Cafe Vingerhoeds in Oirschot te belanden.
Lekker een kopje koffie om wat bij te komen. Heerlijke broodjes en een lekker kopje soep, al moet gezegd worden dat je voor het bestelde eten en drinken wel behoorlijk veel geduld moest opbrengen. Maar vooruit, gelukkig hebben we ook verlichting op de auto, dus dan maar even wachten.
Inmiddels is het zonnetje een beetje doorgebroken en gaan we weer op pad.
Binnendoor van Oirschot naar Boxtel en vervolgens via Liempde weer naar Schijndel.
Om een uur of 3 hebben we de finish bereikt en zaten we aan een zeer welkom biertje bij de Boerenhofstede.
Al met al een leuke morgen en middag, en dat is natuurlijk goed voor herhaling vatbaar volgend jaar.

Organisatie bedankt en succes met het organiseren van de volgende toerrit.

Mathieu MartensKlik hier voor het fotoalbum

Vorige pagina