Verslag Hemelvaartrit 2012
  
Hemelvaartsdag 2012 begon fris ,maar al snel kwam een zonnetje door en werd het heel behaaglijk.

Om 8 uur werd begonnen met de opbouw van de boog. Rond 9 uur druppelden de eerste vroegkomers al binnen en gingen aan de koffie. Een Zunndapp KS 100 was uit Breda komen rijden en was al vroeg van de partij

Toen de inschrijving om half 10 begon zaten we al snel aan 175 inschrijvingen en hadden we uiteindelijk een kleine 200 deelnemende voertuigen ; een 80 bromfietsen,ongeveer 30 motoren en iets meer dan 70 auto’s

De rit verliep voorspoedig,enkel moest het laatste gedeelte voor de pauze onderbroken worden vanwege een woningbrand aan de route. Zodoende moesten de deelnemers zonder hulp van de routebeschrijving of bordjes de weg naar de familie Versantvoort in Handel vinden,waar de pauze was gepland.
De meesten was dit in ieder geval gelukt en het was er een drukte van jewelste. De eigenaar had zijn Amerikaanse Peterbilt truck buiten neergezet,met de motorkap omhoog ,wat de nodige nieuwsgierige toeschouwers trok.

Toen de laatste broodjes werden uitverkocht waren de meeste deelnemers al weer onderweg naar de Sporthal .De tocht voerde langs de Kilsdonkse molen waar ook nog enkele deelnemers pauzeerden. Terug in Schijndel werd nog gezellig nagekaart en vond de prijsuitreiking plaats van de prijsvraag waarbij het type van de tentoongestelde Zunndapp geraden moest worden. De opbrengst kwam ten goede aan de Paragames.

Rond half 5 keerden de meesten weer huiswaarts op enkele diehards na natuurlijk die nog bleven genieten van het zonnetje en een drankje.

Adri.

De foto's in het fotoalbum zijn gemaakt door Reempix

Als uw wil kunt u een afdruk bestellen à € 5,-. per stuk (inclusief portokosten), formaat: 20x25 cm. U dient alleen ook even aan te geven of u de foto in kleur of zwart/wit wil hebben.

U kunt daarvoor contact opnemen via:
mail: info@reempix.com
www.reempix.com

Bron film: TV Schijndel www.tvschijndel.nlKlik hier voor het fotoalbum

Vorige pagina