Verslag Zomerrit 2011
Midzomerrit 2011

Sommige deelnemers van onze clubritten zijn heel fanatiek. Dit is een leuke eigenschap. Zo waren de eerste deelnemers er al om half 10 en had een deelnemer zijn Ford Taunus zelfs voorzien van een beeldscherm met instructiefilm uit 1962!
In het totaal waren er zo’n 40 deelnemers waaronder ook een grote groep met tweewielers. Het was leuk om te zien dat de opkomst weer heel divers was, auto’s, bussen, een legervoertuig, motoren en bromfietsen.

Het blijft lastig navigeren op een tweewieler maar gelukkig hadden we een navigator gevonden in Piet Roozendaal. Piet had de route eerder deze week al gereden en was voorrijder.

De Kildonkse molen was ongeveer halverwege de rit te vinden en deze werd dan ook door veel deelnemers als pauzeplaats aangedaan.
Het weer werkte goed mee echter, toen de laatste deelnemers weer bij de Boerenhofstede waren gearriveerd begon het prompt te regenen.

Al met al een mooie rit door ons Brabantse land zonder pechgevallen (voor zover bekend).

Adri en Wim bedankt voor het organiseren van de rit, Tjeu en Frida voor het inschrijven en Piet bedankt voor het voorrijden!

Adri / HansVorige pagina